REAL LIFE TODAY I LOVE

Η σημασία της αυτοπεποίθησης στην καθημερινότητά μας


Τζένη Μπαλατσινού

14 Δεκεμβρίου 2018

_mg_3252.jpg

Πολλές φορές ακούμε φράσεις όπως "να έχεις αυτοπεποίθηση" ή "σου λείπει αυτοπεποίθηση" - και σίγουρα θα γνωρίζετε κι εσείς πως δεν είναι κάτι που κανείς αποκτά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ειδικά για τις γυναίκες, η έννοια της αυτοπεποίθησης είναι στενά συνδεδεμένη με διάφορες πτυχές της ζωής τους που αφορούν είτε την εξωτερική εμφάνιση, είτε τον τρόπο που συμπεριφέρονται στον χώρο εργασίας, είτε ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο. Παρ' όλα αυτά, η πραγματική αυτοπεποίθηση έρχεται με τον καιρό και αφού έχουμε ειλικρινά αγαπήσει τους εαυτούς μας - και μερικές φορές, για να το καταφέρουμε αυτό χρειάζεται να τους δώσουμε την φροντίδα που τους χρειάζεται και τους αξίζει με διάφορους τρόπους. Το λεγόμενο "self-love".

Ίσως να συναντάτε συχνά τελευταία αυτές τις δύο λέξεις, όσο όλο και περισσότερες γυναίκες πλέον αποφασίζουν να πάψουν να καταπιέζουν το δυναμισμό τους και την προσωπικότητά τους, να ενδιαφέρονται περισσότερο γι' αυτά που θέλουν εκείνες και λιγότερο γι' αυτά που οι άλλοι τους ζητούν και να δημιουργούν μία καθημερινότητα που θα ενισχύει την σωματική και πνευματική τους κατάσταση. Κι έτσι, αποκτούν όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση να είναι ο εαυτός τους, να νιώθουν άνετα και να δείχνουν υπέροχες!

Επιπλέον, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για θέματα που αφορούν τη γυναικεία φύση, χωρίς ντροπή, χωρίς ταμπού, χωρίς να αποτελούν κάποιο κοινό μυστικό. Κι έτσι θα έπρεπε να είναι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες που όλες έχουμε, να βοηθάμε η μία την άλλη και ενδεχομένως να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους που μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε πιο άνετα με εμάς, να διευκολύνουν τη καθημερινότητά μας και να μας κάνουν να νιώθουμε δυνατές.

Ένα από αυτά τα θέματα, είναι, φυσικά, οι μέρες της εμμηνόρροιας μέσα στον μήνα, οι οποίες για κάποιες γυναίκες είναι πιο εύκολες και για άλλες αρκετά πιο δύσκολες. Και η αλήθεια είναι πως το μόνο που πραγματικά θέλουμε εκείνες τις μέρες είναι να νιώθουμε όση περισσότερη σιγουριά και άνεση γίνεται, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε υποχρέωση χωρίς να χρειάζεται να περιοριζόμαστε. Η ομάδα της Always εργάζεται σκληρά για το πετύχει αυτό: Να προσφέρει την αυτοπεποίηθηση και την ευκολία που έχουμε ανάγκη - και το καταφέρνει. H Always Platinum περιλαμβάνει μία επαναστατική τεχνολογία καλύματος με 1000 μικροσκοπικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά και ενισχυμένο πυρήνα, που προσφέρει απόλυτη προστασία και απαλότητα. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε τη σωστή σερβιέτα τις μέρες της περιόδου - γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετά πράγματα για τα οποία ανησυχούμε μέσα στη μέρα και η πιο φυσιολογική και βιολογική διαδικασία του σώματός μας δεν θα έπρεπε να αποτελεί ένα από αυτά. Θέλουμε να κάνουμε όλα όσα θέλουμε μέσα στη μέρα και εκείνες τις μέρες του μήνα.

Άλλωστε, αυτό που πραγματικά μετράει είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας, να τον αγαπάμε, να του προσφέρουμε αυτά που χρειάζεται, έτσι ώστε να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και να είμαστε αυτές που θέλουμε να είμαστε, κάθε μέρα.