REAL LIFE WHO

Πώς αυτή η γυναίκα κατάφερε να σταματήσει να μισεί το σώμα της


SPAPADIMITRIOU

29 Αυγούστου 2018

32385496_207607559852901_6036209722846085120_n_1.jpg

H Jenna Kutcher είναι φωτογράφος, καθηγήτρια, παρουσιάστρια της εκπομπής Gold Digger και, τώρα, plus-size μοντέλο.  Είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της και φαίνεται, όμως αυτό δεν ίσχυε μέχρι μερικά χρόνια πριν.

Πάντα ήταν ενεργή στο Instagram, όμως ποτέ δεν ανέβαζε δικές της φωτογραφίες. Όλες απεικόνιζαν τοπία ή απλά πράγματα της καθημερινότητας. Επειδή έπαιρνε πολλά μηνύματα που ζητούσαν απάντηση στο γιατί εκείνη δε φαινόταν ποτέ, αποφάσισε να μοιραστεί με όλους αυτό που κρυβόταν πίσω από την­­­­ εικόνα της επιτυχημένης και δυναμικής γυναίκας που έβγαζε προς τα έξω: Ένα κορίτσι που μισούσε το σώμα του. Τότε, άρχισε να δέχεται ειδοποιήσεις από γυναίκες που αισθάνονταν ακριβώς το ίδιο. Συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι μόνη, πήρε δύναμη να ξεκινήσει το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής της. Εκείνο που θα την οδηγούσε στην αποδοχή και, τελικά, την αγάπη προς την ίδια.

«Κάθε μέρα ξυπνάω, κοιτάζω τον καθρέφτη και αποφασίζω: Σήμερα είναι η μέρα που θα με μισήσω, ή θα είναι η μέρα που θα αναγνωρίσω τις δυνάμεις μου;», δήλωσε στο Refinery29.

 

Η Kutcher μοιράστηκε δημόσια τα συναισθήματά της όταν αρχικά αντιμετώπισε προβλήματα με τη γονιμότητά της, όταν στη συνέχεια απέτυχαν δύο εγκυμοσύνες της και, τέλος, εκείνα που βιώνει αυτή τη στιγμή που περιμένει το πρώτο της παιδί. Μίλησε για τις ατέλειές της και δε φοβήθηκε την κριτική, εκτέθηκε στο Διαδίκτυο και προσπάθησε σκληρά να γίνει για άλλες αυτός ο άνθρωπος που εκείνη χρειαζόταν στην εφηβεία της. Ενθαρρύνοντας τις κοπέλες που έρχονταν σε επαφή μαζί της, κατάφερε και η ίδια να ξεπεράσει τις δικές της ανασφάλειες.

Πλέον, αποδέχεται κάθε σημείο του σώματός  της – ακόμη κι εκείνα που δεν είναι τα αγαπημένα της. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε πρόσφατα, διανύοντας τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, με εσώρουχα και χωρίς ίχνος επεξεργασίας.

 «Πρέπει να αλλάξουμε τον ορισμό της ομορφιάς στη σύγχρονη κοινωνία, να περνάμε διαφορετικά μηνύματα μέσα από τα social media, να μπορούμε όλες να νιώθουμε όμορφα ως γυναίκες. Σήμερα, ο στόχος μου είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να αλλάξω τον κόσμο», έγραψε η Jenna στο Refinery29.

 

Πηγή φωτογραφίας: www.instagram.com/jennakutcher

 

Διαβάστε επίσης: "Στα 55 μου, απέκτησα διατροφική διαταραχή"

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα