REAL LIFE WHO

Isha Ambani: Ποια είναι η πάμπλουτη Ινδή νύφη που είχε στο γάμο της τη Beyoncé και τη Hillary Clinton


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2018

35948710_212235992831750_8622435309608501248_n.jpg

Είναι δύσκολο να φανταστούμε έναν γάμο πιο ακραίο από αυτόν της Priyanka Chopra και του Nick Jonas, αυτό το τριήμερο υπερθέαμα με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Joe Jonas, τη Sophie Turner, και τον Dwayne "The Rock" Johnson.

Κι όμως, μόλις μια εβδομάδα αργότερα, η 27χρονη κληρονόμος Isha Ambani και ο 33χρονος αρραβωνιαστικός της Anand Piramal, ιδρυτής του Piramal Realty, το έκαναν πραγματικότητα. Αυτό βέβαια δεν προκαλεί και τόση εντύπωση, δεδομένου ότι ο πατέρας της Isha, Mukesh Ambani είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας.

Ο γάμος βρίσκεται ακόμα σε pre-party στάδιο, αλλά οι εορτασμοί περιλαμβάνουν ήδη μια ιδιωτική συναυλία της Beyoncé, η οποία έφερε μαζί και τη μαμά της, Tina Knowles μαζί με τον σύζυγό της, Richard Lawson.

Φυσικά, η οικογένεια Knowles δεν είναι παρά ένα απειροελάχιστο ποσοστό των καλεσμένων, που τετραπλασίασαν την κίνηση στο αεροδρόμιο του Udaipur, το Σαββατοκύριακο. Την οικογένεια συνάντησε η Hillary Clinton, μαζί με Βρετανούς επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, και τον Βασιλιά του Bollywood, Shah Rukh Khan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wonderful to see Ms. Hillary Clinton and to meet Ms. Ambani and Mr. Meswani in India last night . @mrrichardlawson wearing @lorraineschwartz jewels.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Knowles (@mstinalawson) στις

Πάνω από 600 καλεσμένοι παρευρέθηκαν σε αυτόν τον γάμο αλά Ινδικά, για τον οποίο έχουν ήδη υπάρξει τρεις μέρες εορτασμού.

Μπορεί η περιουσία της Isha να μην πλησιάζει αυτήν του πατέρα της, όμως και η ίδια δεν τα πάει άσχημα. Η περιουσία της εκτιμάται στα 115 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στις δικές της επιχειρήσεις. Η Isha έχει σπουδάσει ψυχολογία και νοτιοασιατικές σπουδές στο Yale, ενώ έχει δουλέψει στην εταιρεία σύμβουλων management McKinsey. Αργότερα δοκίμασε να ασχοληθεί με την μόδα, επιβλέποντας την κυκλοφορία του AJIO το 2016.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ενδυματολογικές της επιλογές που περιλαμβάνουν συχνά Dior και Valentino, η Vogue της ζήτησε να λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε ένα συνέδριο τεχνολογίας που πραγματοποίσε στο Sydney πέρσι, μόλις στα 25 της. Toν τελευταίο καιρό φαίνεται πως ασχολείται με το wedding planning. Οι εορτασμοί του γάμου της έχουν φτάσει περίπου τα 100 εκατομμύρια, δηλαδή μόλις 10 εκατομμύρια λιγότερα από όσα έδωσαν για το γάμο τους ο πρίγκιπας Charles και η Diana.

Δείτε ακόμη: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους