REAL LIFE WHO

Ποια είναι η γυναίκα που έπιασε την ανθοδέσμη στο show του οίκου Chanel


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουλίου 2021

Ποια είναι η γυναίκα που έπιασε την ανθοδέσμη στο show του οίκου Chanel
H γυναίκα που έπιασε την ανθοδέσμη στο show του οίκου Chanel

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το show Υψηλής Ραπτικής του οίκου Chanel. H επίδειξη έλαβε χώρα στο Palais Galliera, στο οποίο αυτή την περίοδο παρουσιάζεται μια έκθεση για την Coco Chanel με τίτλο Gabrielle Chanel: Fashion Manifesto.

Είδαμε τα μοντέλα να φορούν δημιουργίες εμπνευσμένες από ιμπρεσιονιστικούς πίνακες των Berthe Morisot, Edouard Manet αλλά και της Marie Laurencin, να κατεβαίνουν με χάρη τα λευκά σκαλιά του μουσείου και να εντυπωσιάζουν. 

jenny.gr

Από τα highlights της επίδειξης ωστόσο ήταν η εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού Margaret Qualley, της 26χρονης κόρης της θρυλικής Andie MacDowell με τον Paul Qualley. Η πανέμορφη ανερχόμενη ηθοποιός έκλεισε το show φορώντας ένα λιτό νυφικό, με pillbox hat και πέπλο, ενώ στα χέρια της καθώς περπατούσε στο runway, κρατούσε ένα μπουκέτο πολύχρωμα λουλούδια. Στο τέλος του show η νεαρή γύρισε την πλάτη και πέταξε την ανθοδέσμη της στο κοινό. 

jenny.gr

Ποιά ήταν όμως η γυναίκα που έπιασε την ανθοδέσμη;

Tα λουλούδια προσγειώθηκαν στα πόδια μιας εντυπωσιακής ξανθιάς γυναίκας. Η Αυστραλή, Laura Brown είναι η αρχισυντάκτρια του InStyle και πρώην Features/Special Projects και executive director του περιοδικού Harper's Bazaar. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Charles Sturt, όπου έλαβε το B.A. στις τέχνες και τις επικοινωνίες.  Η 47χρονη δημοσιογράφος είναι αρραβωνιασμένη με τον κατά 16 χρόνια μικρότερο, κωμικό Brandon Borror-Chappell! Η εντυπωσιακή γυναίκα φορούσε total denim σύνολο και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες για την περίσταση.

Την στιγμή που έπιασε την ανθοδέσμη, έδειχνε σοκαρισμένη και ταυτόχρονα πανευτυχής, όπως αποτυπώνει βίντεο που τράβηξε η Veronika Heilbrunner που καθόταν επίσης στην front row του show.