REAL LIFE WHO

Status Update: Δημήτρης Γκουτζαμάνης, ηθοποιός – σκηνοθέτης


JTeam

3 Ιουνίου 2023

Status Update: Δημήτρης Γκουτζαμάνης, ηθοποιός – σκηνοθέτης
Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη, όμως τελικά η ζωή τον οδήγησε στην πόρτα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Δεν θα ξεχάσει ποτέ την αγωνία που ένιωσε μέχρι να πατήσει για πρώτη φορά το πόδι του στη σκηνή στην πρώτη του παράσταση

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσα.

Έχω πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια που με συνοδεύουν μέχρι και σήμερα. Οι σημαντικότερες έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και συνεχίζω να τους έχω. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου από την παιδική μου ηλικία παραμένουν δίπλα μου και συνεχίζουμε να έχουμε στενή σχέση.

Από πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Με μάγευε και εξακολουθεί να με μαγεύει μέχρι σήμερα. Το να μπορέσω να «ζήσω» διαφορετικές εμπειρίες και ζωές είναι κάτι που πάντα με γοήτευε.

Έχω τελειώσει το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά ο δρόμος μου με οδήγησε στην δραματική σχολή του ΚΘΒΕ.

Είχα ενδοιασμούς στην αρχή οι οποίοι σχετίζονταν, όχι με το αν μου αρέσει η υποκριτική, αλλά με το αν θα είναι αρκετή για να με βιοπορίσει. Τελικά μέχρι στιγμής τα καταφέρνει.

Διάβασε τη συνέχεια στο monopoli.gr

TAGS