REAL LIFE WHO

Λίλι Μιλς: Της έδωσαν 50% πιθανότητα επιβίωσης όταν ήταν μωρό και τώρα παίζει στο Australian Open


JTeam

10 Ιανουαρίου 2024

Λίλι Μιλς: Της έδωσαν 50% πιθανότητα επιβίωσης όταν ήταν μωρό και τώρα παίζει στο Australian Open
Το τένις αποτέλεσε την ευκαιρία στη ζωή για εκείνη, την οποία άρπαξε από τα μαλλιά και έκανε όσα ούτε μπόρεσε να ονειρευτεί πραγματικότητα. Η Λίλι Μιλς ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Australian Open - intellectual impairment event

Ως μωρό, η Λίλι Μιλς είχε μόλις 50% πιθανότητα επιβίωσης. Η πιθανότητα η 23χρονη να πετύχει όσα έχει πετύχει έκτοτε θα ήταν σημαντικά μικρότερη.

Τέσσερις ημέρες μετά τη γέννησή της, η Μιλς αρρώστησε βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της τοποθετήθηκε μηχάνημα υποστήριξης της ζωής. Διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα και αργότερα με σηψαιμία, εξωτερική, και αν επιβίωνε θα είχε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, όπως είχαν ενημερώσει τότε τη μητέρα της Ταλούλα Μπέιλι.

Το τένις προσέφερε στην Λίλι Μιλς ευκαιρίες που πιθανόν να μην είχε διαφορετικά. Τώρα την περιμένει μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής της, αφού κέρδισε μια θέση στο Australian Open, όπου θα αγωνιστεί στο τουρνουά People With Intellectual Impairment (PWII).

Το ερώτημα, που της έθεσε το BBC sports, αν το τένις είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της είναι πολύ απλό για τη Βρετανίδα: «Ναι. Δεν κάνω ταξίδια εκτός αυτού και μέσω του τένις έχω πολλούς περισσότερους φίλους. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Μου δίνει μια ευκαιρία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen