All time classic μακαρόνια με κιμά

Τζουλιάννα Καρνέζη
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Γεύση από την παιδική μας ηλικία.

Bρήκα την πιο γρήγορη και νόστιμη εκδοχή για κιμά.

Θα χρειαστείτε: ½ κιλό κιμά ½ κρεμμύδι 2 τριμμένες ντομάτες 1 κ.γ αλάτι & πιπέρι 1 κ.σ βασιλικό Λάδι Έτοιμο τοματοπολτό Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι στο τηγάνι, τρίβετε το μισό κρεμμύδι και το αφήνετε να τσιγαριστεί. Μετά βάζετε τον κιμά, και τον αφήνετε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε το χυμό τομάτας, ανακατεύετε και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το βασιλικό. Tip: για να πάρει χρώμα βάλτε και λίγο έτοιμο τοματοπολτό. Σερβίρετε αμέσως στα βρασμένα μακαρόνια σας με τριμμένο τυρί! Kids menu: Για να φάνε με ευκολία τα μικρά παιδιά όλα μακαρόνια τους, καλύτερα βράστε φαρφάλες και σερβίρετε τις σε ένα μπολ.






MORE FOR YOU