Γιαούρτι με φράουλες

Τζουλιάννα Καρνέζη
ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Φτιάξτε ένα light σνακ.

Γλυκές και ζουμερές, οι φράουλες είναι αγαπημένο φρούτο της άνοιξης. Πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α και C, καταναλώστε τις σκέτες, διαφορετικά, μια πρόταση είναι να τις συνδυάσετε με κατσικίσιο γιαούρτι εάν θέλετε ένα γλυκό σνακ και με λίγες θερμίδες. Το κατσικίσιο γιαούρτι επίσης, ελαφρύ και δροσιστικό, προσφέρει στον οργανισμό -μεταξύ άλλων-, βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και πρωτεΐνες. Θα χρειαστείτε: • 1 κεσεδάκι κατσικίσιο γιαούρτι • Μερικές φράουλες (ανάλογα με την επιθυμία σας) • Χυμό λεμόνι. • 1 πρέζα μαύρη ζάχαρη. Εκτέλεση: Προετοιμάστε το ζουμί της φράουλας: Ανακατέψτε σε ένα μπολ τον χυμό λεμονιού με την μαύρη ζάχαρη και βάλτε το μείγμα στο μπολ με τις φράουλες. Αφήστε τις για 1 ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια, βάλτε το κατσικίσιο γιαούρτη σε ένα μπολ, κόψτε τις φράουλες σε φετούλες, ρίξτε από πάνω το ζουμί τους και ανακατέψτε.  





MORE FOR YOU