Φρέσκος αρακάς

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Ο αρακάς είναι πολύ θρεπτικό φαγητό και αρέσει στα παιδιά. Σας έχω μια γρήγορη version του!

 

 

Θα χρειαστείτε: 2 κιλά φρέσκο αρακά 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 1 μεγάλη ντομάτα λιωμένη ( αφαιρούμε τα σπόρια) 2 καρότα 2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι νερό 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί ( να μην καεί) και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, ρίχνετε τον αρακά και τα καρότα και μετά από 5 λεπτά τη ντομάτα και τον άνηθο. Στη συνέχεια ρίχνετε το νερό το αλάτι και το πιπέρι.  





MORE FOR YOU