Basmati ρύζι με φρέσκα μανιτάρια

Σάββατο σήμερα, μαγειρέψτε κάτι γρήγορο αλλά και γευστικό.

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013
Σάββατο σήμερα, μαγειρέψτε κάτι γρήγορο αλλά και γευστικό. Αν δεν διαθέτεται πολύ χρόνο στην κουζίνα και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος λόγω της δουλείας σας τότε σας επιλέξαμε κάτι ελαφρύ και γρήγορο για να ετοιμάσετε το μεσημέρι σας.

Υλικά 2 κουτ.γλ. βούτυρο 6 μανιτάρια φρέσκα, κομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο στο τρίφτη 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 250γρ. ρύζι Basmati ½ κουτ.γλ. μαϊντανό αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία Λιώστε το βούτυρο σε ένα κατσαρόλι σε μεσαία φωτιά. Αφού λιώσει το βούτυρο ρίχνετε τα μανιτάρια. Έπειτα, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμύδι. Αφού τα μανιτάρια έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίξτε το ρύζι και προσθέστε το ανάλογο νερό που χρειάζεται. Συνήθως στα 250γρ ρύζι βάζετε δύο ποτήρια νερό. Βάλτε αλάτι και πιπέρι και τον μαϊντανό. Αφήστε το να βράσει για 20 περίπου λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ| BASMATI| ΡΥΖΙ & ΠΑΤΑΤΕΣ




MORE FOR YOU