Ζουμερές, χοιρινές μπριζόλες

Με κρούστα παρμεζάνας.

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Με κρούστα παρμεζάνας.

Υλικά για 4 άτομα: 4 μπριζόλες 2 αβγά μεγάλα 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη ¾ φλιτζ. Τριμμένη παρμεζάνα Φέτες λεμονιού 6 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία: Σε τρία ρηχά πιάτα βάζετε ξεχωριστά τα αβγά χτυπημένα, την τριμμένη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί. Πασπαλίζετε τις μπριζόλες με αλατοπίπερο, τις περνάτε από το τυρί ώστε να καλυφτούν ολόκληρες, στη συνέχεια από το αβγό και τέλος από τη φρυγανιά, όπου τις πατάτε με δύναμη για να κολλήσει καλά πάνω στο κρέας. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε 3 κ.σ. λάδι σε μέτρια θερμοκρασία. Ρίχνετε σε δυο δόσεις τις μπριζόλες και τις τηγανίζετε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέχρι μέσα. Γαρνίρετε τις μπριζόλες με φέτες λεμονιού και σερβίρετε.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.



Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΑΒΓΑ| ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ| ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ




MORE FOR YOU