Pasta με λουκάνικα και πεκορίνο

Ταιριάζει με γλυκό και με καυτερό μπούκοβο. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ταιριάζει με γλυκό και με καυτερό μπούκοβο. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Υλικά: 500 γρ. χοντρά μακαρόνια 2 χωριάτικα λουκάνικα με πράσο 1 φλιτζ. τριμμένο ανθότυρο 1/2 φλιτζ. τριμμένο πεκορίνο 1 φλιτζ. γάλα 1 κ.σ. μπούκοβο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία: Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όσο βράζουν τα μακαρόνια, κόβετε τα λουκάνικα σε λεπτές φέτες, ζεσταίνετε 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ρίχνετε τις φέτες του λουκάνικου. Τις σοτάρετε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά, τις βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα και τις αφήνετε να στραγγίσουν σε χαρτί κουζίνας. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το γάλα και το ανθότυρο και τα ανακατεύετε επάνω από μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί το μείγμα, προσθέτετε τα λουκάνικα, το πεκορίνο, το μπούκοβο, το μαϊντανό και πιπέρι. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, τα ανακατεύετε με τη σάλτσα και σερβίρετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ| ΠΑΣΤΑ| ΠΕΚΟΡΙΝΟ




MORE FOR YOU