Γεμιστές φτερούγες κοτόπουλο

Συνοδεύστε το με ένα βελούδινο κόκκινο κρασί.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014
Συνοδεύστε το με ένα βελούδινο κόκκινο κρασί. Υλικά για 6 άτομα: 12 μεγάλες φτερούγες κοτόπουλου (ξεκοκαλισμένες) 1 φλιτζ. rice noodles (τα οποία έχετε μουλιάσει σε ζεστό νερό για 15 λεπτά και τα έχετε κόψει σε κομματάκια) 50 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 300 γρ. ψιλοκομμένα κάστανα 35 γρ. αλάτι 50 ml light soy sauce 4 αυγά 25 γρ. ψιλοκομμένο σκόρδο 100 γρ. αλεύρι 500 γρ. χοιρινό κιμά 250 γρ. τριμμένη φρυγανιά 750 ml φυτικό λάδι για τηγάνισμα Διαδικασία: Ανακατεύετε σε ένα μεγάλο μπολ τα noodles, το φρέσκο κόλιανδρο, τα κάστανα, τα 2 αυγά, 50 γρ. από το αλεύρι, τον κιμά, τα αλάτι και τη light soy sauce. Γεμίζετε με το μείγμα τις φτερούγες (χωρίς να ξεχειλίσουν). Ψήνετε τις φτερούγες στον ατμό για 15 λεπτά και τις αφήνετε να κρυώσουν. Πανάρετε τις φτερούγες περνώντας τις πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα 2 χτυπημένα αυγά και τέλος από τη φρυγανιά. Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ| ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ




MORE FOR YOU