Spaghetti με μικρές σουπιές

Δροσερό και νόστιμο πιάτο για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 Σάββατο, 24 Μαΐου 2014
Δροσερό και νόστιμο πιάτο για το μεσημέρι του Σαββάτου. Υλικά για 4 άτομα: 1 πακέτο spaghetti 500 γρ. μικρές σουπιές καθαρισμένες 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κ.σ. σόγια σος 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Διαδικασία: Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα στραγγίζετε. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια τα κόβετε σε 3-4 κομμάτια. Τρίβετε το σκόρδο στον τρίφτη και το βάζετε με τα κρεμμυδάκια και το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Σοτάρετε τα υλικά σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε τις σουπιές και συνεχίζετε το μεγείρεμα σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά ακόμη. Ρίχνετε στη σόγια σος και τα βρασμένα ζυμαρικά, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ| ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ| ΣΟΥΠΙΕΣ| SPAGHETTI




MORE FOR YOU