Νόστιμα λαζάνια με λίγες θερμίδες!

Γιατί το φαγητό μπορεί να είναι και νόστιμο και υγιεινό!

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Υλικά:

  • 1 ολόκληρο αυγό
  • 1 ασπράδι
  • 50γραμμάρια ανθότυρο
  • 200γρ. γάλα 1,5%
  • 3φλ. βρασμένα λαζάνια
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράστε τα λαζάνια και ύστερα βάλετε τα σε ένα ταψί. Παίρνετε ένα μίξερ και χτυπάτε το αυγό, το ασπράδι, το ανθότυρο και το γάλα και περιχύνετε το μίγμα στα λαζάνια. Ρίχνετε λίγο πιπέρι και αλάτι και τα ψήνετε στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο. Λίγο πριν είναι έτοιμα βγάλτε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσουν.



Tags: ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΓΑΛΑ| ΑΝΘΟΤΥΡΟ| ΑΥΓΟ| ΛΑΖΑΝΙΑ| LIGHT & HEALTHY




MORE FOR YOU