Σαλάτα με σπαράγγια και αβγό

Θρεπτικό και νόστιμο γεύμα.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Υλικά:

  • 2 κούπες σπαράγγια κομμένα στη μέση.
  • 1 μεγάλο αβγό βρασμένο και κομμένο σε ροδέλες.
  • 2 φέτες ξεροψημένο bacon κομμένο σε  μικρά κομμάτια
  • 1/2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράστε τα σπαράγγια για 3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίξτε σε ένα μπολ το αλατοπίπερο με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα και ανακατέψτε. Σε ένα μεγάλο πιάτο τοποθετήστε πρώτα τα σπαράγγια. Στη συνέχεια προσθέστε το αβγό με το bacon. Τέλος ρίξτε τη sauce. Το πιάτο σας είναι έτοιμο.



Tags: ΑΥΓΑ| ΛΑΧΑΝΙΚΑ| ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ| ΛΑΔΙ| ΣΑΛΑΤΕΣ| ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ| ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ




MORE FOR YOU