Thai Chicken: Ένα φαγητό με λίγες θερμίδες

Το πιο γευστικό ταϊλανδέζικο!

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Υλικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 100 γραμμάρια κοτόπουλο
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/4 φλιτζάνι κόλιαντρο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
  • 3 σκελίδες  ​​σκόρδο
  • 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κουταλιά της σούπας ψημένο σουσάμι
  • μαρούλι

Εκτέλεση:

Ανακατέψτε το σκόρδο σε σκόνη και το τζίντζερ και πασπαλίζετε το κοτόπουλο. Βάζετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί μαγειρεύετε το κοτόπουλο. Μόλις αρχίζει να ψήνεται, ρίχνετε το ψιλοκομμένο σκόρδο, τη πιπεριά και τα κρεμμύδια και μαγειρεύετε για δύο λεπτά. Ύστερα προσθέτετε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, μεταφέρετε σε ένα μπολ μαζί με μαρούλι και πασπαλίζετε με σουσάμι και κόλιαντρο.



Tags: ΣΟΥΣΑΜΙ| ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΚΡΕΜΜΥΔΙ| ΤΖΙΝΤΖΕΡ| ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ| THAI CHICKEN| ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ| LIGHT & HEALTHY




MORE FOR YOU