Cookies χωρίς βούτυρο

Ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας!

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Συστατικά:

  • 80 γραμμάρια ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια αλεύρι ρυζιού
  •  100 γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας
  • 70 ml σπορέλαιο
  • 2 αυγά

Προετοιμασία:

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να γίνει ένα μίγμα κρεμώδες και αφράτο. Στη συνέχεια προσθέτετε το αλεύρι ρυζιού κοσκινισμένο και ανακατεύετε καλά το μίγμα. Επίσης, ρίχνετε το λάδι και τα κομματάκια σοκολάτας. Αφού τα ανακατέψετε καλά, δώστε στη ζύμη ένα κυλινδρικό σχήμα και κόψτε τη σε σχήμα cookies με ένα μαχαίρι. Τοποθετήστε τα cookies  σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήστε τα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.



Tags: ΣΟΚΟΛΑΤΑ| ΑΥΓΑ| ΓΛΥΚΑ| ΖΑΧΑΡΗ| ΒΟΥΤΥΡΟ| COOKIES| ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ| LIGHT & HEALTHY| ΚΕΙΚ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ




MORE FOR YOU