Ψητά πατατάκια σαν τηγανιτά!

Όπως τα κλασικά τσιπς αλλά με λίγες θερμίδες.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Συστατικά:

  • 600 γραμμάρια πατάτες
  • Μείγματα μπαχαρικών της αρεσκείας σας
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ηλιέλαιο

Προετοιμασία:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C στον αέρα. Πλένετε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες ή τις αφήνετε με τη φλούδα. Τις κόβετε σε φέτες με πάχος περίπου 3 χιλιοστά. Σκουπίστε τις πατάτες με απορροφητικό χαρτί, για να απομακρυνθεί η περίσσεια του νερού. Πάρτε ένα ταψί και τοποθετήστε μια λαδόκολλα και ψεκάστε με λίγο λάδι. Τοποθετήστε τις πατάτες και πασπαλίστε με το μίγμα  μπαχαρικών και με το αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε και μετά από 7-8 λεπτά, πρέπει να αλλάξετε από τη λειτουργία από αέρα σε γκριλ. Μετά από 5 λεπτά, γυρίστε τις πατάτες και ψήστε από την άλλη μεριά. Σερβίρετε ζεστές και μπορείτε να συνοδεύσετε με τις κλασικές σάλτσες όπως κέτσαπ, μουστάρδα κ.λπ.



Tags: ΠΑΤΑΤΕΣ| ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ| ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ| ΨΗΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ| ΚΕΤΣΑΠ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ| LIGHT & HEALTHY| ΡΥΖΙ & ΠΑΤΑΤΕΣ| FINGER FOOD




MORE FOR YOU