Mακαρόνια με τόνο και λαχανικά

Ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Υλικά

  • 300 γρ. μακαρόνια της αρεσκείας σας
  • 1 τόνο κονσέρβα σε νερό
  • 200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά
  • 4-5 ντοματίνια
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο
  • 2 αγγουράκια τουρσί
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, προαιρετικά 
  • λίγο άνιθο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό κρατώντας τα al dente. Τα ραντίζετε με ελαιόλαδο. Ύστερα, ψιλοκόβετε τα αγγουράκια, το κρεμμύδι, τον άνιθο και τις πιπεριές σε κύβους. Ανακατεύετε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα ντοματίνια, τα οποία προσθέτετε στο τέλος, κομμένα στην μέση. Ρίχνετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 45'.



Tags: ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ| ΛΑΧΑΝΙΚΑ| ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ| ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ| LIGHT ΣΥΝΤΑΓΕΣ| ΚΡΥΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ| LIGHT & HEALTHY| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ




MORE FOR YOU