Κοτόπουλο με γκρέιπ φρουτ

Γευστικό και με λίγες θερμίδες!

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Υλικά:

  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • 1 ποτήρι γρειπ φρουτ
  • 2-3 σκ. σκόρδο σε φέτες
  • Θυμάρι, ρίγανη, αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν τα στήθη με νερό να τα καλύπτει, μέχρι να μαλακώσουν. Μεταφέρουμε τα κοτόπουλα σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε τους χυμούς, το σκόρδο, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι τα στήθη να πιουν τους χυμούς και να κάνουν κρούστα.



Tags: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ| ΣΚΟΡΔΟ| ΓΚΡΕΙΠ ΦΡΟΥΤ| LIGHT & HEALTHY




MORE FOR YOU