Καλαμαράκι ψητό σαν να είναι τηγανιτό!

Είναι γευστικό, τραγανό και με λίγες θερμίδες!

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Συστατικά:

  • Καλαμάρι
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι για γεύση
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Η συνταγή είναι απλή. Καθαρίστε το καλαμάρι και χωρίστε τα πλοκάμια από τα σκληρά μέρη. Ύστερα ξεπλύνετε με νερό και κόψετε το καλαμάρι σε ροδέλες. Βάλτε τη τριμμένη φρυγανιά σε ένα μπολ και ρίξτε μια μια τις ροδέλες του καλαμαριού. Τοποθετήστε τις σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ανακατέψτε τα με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε τα στο φούρνο στους 180 ° C για περίπου είκοσι λεπτά. Προσθέστε αλάτι στο τέλος. Σερβίρεται με μερικές φέτες λεμόνι.



Tags: ΛΕΜΟΝΙ| ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ| ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ




MORE FOR YOU