Τονοσαλάτα με πατάτες και πράσινα φασόλια ιδανική για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

Ελαφριά και πεντανόστιμη σαλάτα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017 Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Η σημερινή συνταγή είναι ιδανική επιλογή για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αλλά και για όσους βρίσκονται σε διατροφή. Είναι τόσο νόστιμη όσο και ελαφριά.

Υλικά

300 γραμμάρια πράσινα φασόλια

2 πατάτες

100 γραμμάρια μπιζέλια

120 γραμμάρια τόνο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Προετοιμασία

Βράστε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 40 λεπτά. Στη συνέχεια πλένετε τα πράσινα φασόλια και τα μαγειρεύετε για περίπου 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζετε και τα ξεφλουδίζετε. Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τις βάζετε σε ένα μπολ μαζί με τα φασόλια και τα μπιζέλια τα όποια έχετε βράσει. Ανακατεύετε και στο τέλος προσθέτετε τον τόνο και το λάδι. Αφήνετε τη σαλάτ για μισή και σερβίρετε. 

Tags: ΤΟΝΟΣ| ΣΑΛΑΤΕΣ| ΦΑΣΟΛΙΑ| ΜΠΙΖΕΛΙΑ




MORE FOR YOU