Σολομός με αμύγδαλα για όσους προσέχουν την διατροφή τους

Ένα γρήγορο γεύμα χαμηλό σε θερμίδες που μπορείτε να το φτιάξετε όταν δεν έχετε πολύ χρόνο,

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Ο σολομός με αμύγδαλα είναι ένα γρήγορο γεύμα που μπορείτε να επιλέξετε να το φτιάξετε όταν δεν έχετε πολύ χρόνο, Επίσης είναι ένα πιάτο με λίγες θερμίδες ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Υλικά

600 γραμμάρια φιλέτο σολομού

40 γραμμάρια αμύγδαλα

Χυμό από 1 λεμόνι

Τζίντζερ σε σκόνη

1 ματσάκι μαϊντανό

Αλάτι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το φιλέτο σολομού σε κύβους. Θερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τους κύβους σολομού και μαγειρεύουμε για 8 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το τζίνζτερ και το χυμό από το λεμόνι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρουμε όταν είναι ακόμα ζεστό. 

Tags: ΛΕΜΟΝΙ| ΣΟΛΟΜΟΣ| ΑΜΥΓΔΑΛΑ| LIGHT & HEALTHY| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ




MORE FOR YOU