Ριζότο με παντζάρια και ανθότυρο για όσους κάνουν δίαιτα

Είναι πενταντόστιμο και με λίγες θερμίδες.

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Εάν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι για να χάσετε κιλά πρέπει να τρώτε άνοστα φαγητά, δεν έχετε παρά να φτιάξετε το παρακάτω ριζότο.  

Υλικά

70 γραμμάρια  ρύζι

1 λίτρο νερό

100 γραμμάρια  παντζάρια

40 γραμμάρια ανθότυρο

1 φρέσκο κρεμμύδι

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε το νερό. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Εν τω μεταξύ κόβουμε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους. Προσθέτετε το ρύζι και τα παντζάρια στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Ανακατεύουμε περιστασιακά. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και στο τέλος του μαγειρέματος, προσθέτουμε το ανθότυρο και είναι έτοιμο για απόλαυση. 



Tags: ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ| ΑΝΘΟΤΥΡΟ| LIGHT & HEALTHY| ΡΥΖΙ & ΠΑΤΑΤΕΣ




MORE FOR YOU