Η πιο απλή Βασιλόπιτα

Εύκολη και γρήγορη για να υποδεχθείτε το Νέο Έτος.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολη και γρήγορη για να υποδεχθείτε το Νέο Έτος.

Υλικά:

3 1/2 φλιτ. τσαγιού αλεύρι 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλιτ. φρέσκο βούτυρο 2 φλιτ. ζάχαρη 1 φλιτ. γάλα 6 κρόκους αυγού Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού Ζάχαρη άχνη

Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ξεκινήστε να χτυπάτε το βούτυρο στο μίξερ και ρίξτε σιγά-σιγά τη ζάχαρη. Προσθέστε έναν-έναν του κρόκους και λίγο από το ξύσμα που έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε. Συνεχίστε ρίχνοντας σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα. Αλείφετε με βούτυρο ένα ταψί μεσαίου μεγέθους και στρώνετε ένα λαδόχαρτο, αδειάζετε το μείγμα και ψήνετε στους 160-180 βαθμούς για 45'. Τη βγάζετε κι όταν κρυώσει την πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.

Και μην ξεχάσετε το φλουρί!

Καλή Χρονιά!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.



Tags: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ| ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ| ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ




MORE FOR YOU