Χυλοπίτες με μανιτάρια πλευρωτούς και γιαούρτι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκα μανιτάρια μαγειρεύοντας τα με την ίδια διαδικασία.

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014 Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκα μανιτάρια μαγειρεύοντας τα με την ίδια διαδικασία.

Υλικά: 1 πακέτο χυλοπίτες με αβγά 400 γρ. μανιτάρια λευκά 200 γρ. μανιτάρια πλευρωτούς 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 150 γρ. κρέμα γάλακτος light 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1 μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.γ. γλυκό κάρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

Διαδικασία: Κόβετε τα μανιτάρια σε κομματάκια και τα τσιγαρίζετε με το σκόρδο στο ελαιόλαδο. Αφού έχουν εξατμιστεί τα νερά τους-περίπου 10 λεπτά- προσθέτετε το κρασί και χαμηλώνετε τη φωτιά. Προσθέτετε τη κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και το κάρι και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Βράζετε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες του πακέτου. Μόλις είναι έτοιμες, τις στραγγίζετε και τις προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με τον μαϊντανό και την παρμεζάνα. Σερβίρετε αμέσως.

 Πηγή: Συνταγές της στιγμής

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ| ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ| ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ




MORE FOR YOU