Χοιρινά spare ribs

Νόστιμο πιάτο για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους της Κυριακής.

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014 Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014
Νόστιμο πιάτο για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους της Κυριακής. Υλικά: 2 κιλά spare ribs 2 κ.σ. light soy sauce 4 φέτες φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ζάχαρη ή 4 κουταλιές μέλι 60 ml. ουίσκι ή σάκε 50 ml. ηλιέλαιο η σουσαμέλαιο 2 1/2 φλιτζάνι ζωμός κότας Αλάτι Πιπέρι Διαδικασία: Ανακατεύετε τα υλικά σε ένα μπολ και μαρινάρετε το κρέας μέσα στο μείγμα για τουλάχιστον 2 ώρες. Τοποθετείτε σε μια σχάρα το κρέας με ένα ταψί από κάτω και ψήνετε στους 200 βαθμούς με grill αέρα για 15-20 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνουν crispy. Tip: Μπορείτε να τα συνοδεύσετε και με μακαρόνια. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΜΕΛΙ| ΧΟΙΡΙΝΟ| ΤΖΙΝΤΖΕΡ| SPARE RIBS




MORE FOR YOU