Cheesecake φράουλα έτοιμο σε 10’

Η πιο γρήγορη, νόστιμη και γλυκιά λύση.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Υλικά:

  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κουτάκι τυρί κρέμα
  • 2κ.σ άχνη ζάχαρη
  • 1 μικρή συσκευασία μπισκότα digastive
  • 125γρ βούτυρο
  • γυάλινα βαζάκια για το cheesecake
  • μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση: Λιώνετε το βούτυρο και το ρίχνετε στα μπισκότα αφού πρώτα τα θρυμματίσετε. Στη συνέχεια σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι με το τυρί και την άχνη. Μόλις έχετε τα υλικά έτοιμα τοποθετείστε στο γυάλινο βαζάκι μία στρώση μπισκότο, συνεχίστε με την κρέμα και στο τέλος ρίξτε από πάνω τη μαρμελάδα.



Tags: ΜΠΙΣΚΟΤΟ| ΓΛΥΚΑ| ΓΙΑΟΥΡΤΙ| ΤΥΡΙ| ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ| ΚΕΙΚ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ




MORE FOR YOU