Απαλή μους λευκής σοκολάτας

Γρήγορο και ελαφρύ επιδόρπιο.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Υλικά

  • 300 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 1 κάψουλα βανίλια σκόνη

Εκτέλεση

Σε μπέν μαρι λιώνετε τη λευκή σοκολάτα και αφήνετε για 10' να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί. Κατεβάζετε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνετε την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζετε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.



Tags: ΣΟΚΟΛΑΤΑ| ΓΛΥΚΑ| ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ| ΜΟΥΣ| ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ| LIGHT & HEALTHY




MORE FOR YOU