Τα πιο γευστικά cannoli με μοτσαρέλα

Μια απολαυστική συνταγή από τη γειτονική Ιταλία.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Υλικά:

  • 3 φέτες ψωμί για τοστ να είναι αρκετά μεγάλες ή αραβικές πίτες
  • 100 γραμμάρια μοτσαρέλα
  • 8 κ. σούπας σάλτσα ντομάτας
  • Φρυγανιά
  • 1 αυγό

  Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβετε σε φέτες της μοτσαρέλα. Βάλτε τις φέτες ψωμιού σε ένα ταψί και από πάνω ρίξτε τη σάλτσα ντομάτας και τη μοτσαρέλα και τυλίξτε τα ψωμιά. Αν σας ανοίγουν μπορείτε να βάλετε οδοντογλυφίδες.  Ύστερα, ανακατέψετε τη φρυγανιά με το αυγό και αλείψτε το μίγμα στα ψωμιά. Ψήνετε στον φούρνο για 20 λεπτά.



Tags: ΨΩΜΙ| ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ| ΑΥΓΟ| ΦΡΥΓΑΝΙΑ| CANNOLI| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ| FINGER FOOD




MORE FOR YOU