Frozen yogurt με σοκολάτα

Γρήγορο και απολαυστικό!

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 10gr. σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν - μαρί και την αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάτε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. Προσθέτετε στο μείγμα και τη σοκολάτα που ήδη βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύετε καλά ώσπου να ενσωματωθεί στο μείγμα. Στη συνέχεια το βάζετε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους.

Tip: Μπορείτε να το σερβίρετε με φρούτα εποχής, σταγόνες σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς.



Tags: ΣΟΚΟΛΑΤΑ| ΓΛΥΚΑ| ΓΙΑΟΥΡΤΙ| ΠΑΓΩΤΟ| FROZEN YOGURT| ΕΛΑΦΡΥ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ| LIGHT & HEALTHY




MORE FOR YOU