Mousse με καρύδα και λευκή σοκολάτα

Η πιο καλοκαιρινή γλυκιά πρόταση!

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Υλικά:

  • 1 κονσέρβα παγωμένη κρέμα καρύδας
  • 3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 1 κ.σ βανίλια σε σκόνη
  • 4 κ.σ. λευκή σοκολάτα

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζετε το περιεχόμενο της κονσέρβας και το χτυπάτε σε μέτρια ένταση με το μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει αφράτη η mousse. Την τοποθετείτε στο ψυγείο και την αφήνετε τουλάχιστον για δό ώρες. Σερβίρετε παγωμένη με το αγαπημένο σας σιρόπι ή σκέτη.



Tags: ΚΑΡΥΔΑ| ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ| MOUSSE




MORE FOR YOU