Μπρουσκέτα με φρέσκα μανιτάρια και μπαλσάμικο

Η γευστική πρόταση που συνοδεύει τα φιλικά σας γεύματα.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015
Υλικά:
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • 400γρ. μανιτάρια
  • 1 κ.σ. φύλλα θυμάρι
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. μπαλσάμικο
  • 4 φέτες ψωμί
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ψιλοκόψτε τα φρέσκα μανιτάρια και σοτάρετε τα σε αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέστε το ξύδι και τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να καραμελώσουν. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι. Έπειτα ψήστε τις φέτες με το ψωμί μέχρι να γίνουν τραγανές και τρίψτε αμέσως επάνω τους τη σκελίδα με το σκόρδο. Από πάνω ρίξτε τα μανιτάρια και γαρνίρετε με το φρέσκο θυμάρι.



Tags: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ| ΞΥΔΙ| ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ




MORE FOR YOU