Κοτόπουλο με μουστάρδα και πατάτες και δεν θα θέλετε να τελειώσει

Το πιο νόστιμο φαγητό για το Κυριακάτικο τραπέζι.

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017

Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι και θα εντυπωσιάσετε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Υλικά

4 φιλέτα κοτόπουλου

500 γραμμάρια πατάτες

1 κουταλιά ελαιόλαδο

2 φλιτζάνια μουστάρδα

1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου

Ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνετε τη μουστάρδα και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύετε καλά. Πλένετε τις πατάτες και τις βάζετε σε ένα ταψί μαζί με τα φιλέτα και από πάνω ρίχνετε το μίγμα από μουστάρδα ανακατεύοντας να πάει παντού. Ψήνετε για 45 έως 50 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και οι πατάτες να είναι τρυφερές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ




MORE FOR YOU