Σήμερα φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο μεζέ: χταπόδι βραστό

Το μόνο που χρειάζεται είναι καλό βράσιμο και έχουμε τον πιο νόστιμο μεζέ για ούζο.

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Το χταπόδι βραστό είναι ένα εξαιρετικός μεζές για να τον σερβίρετε σε φίλους μαζί με ούζο. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλό βράσιμο. 

Υλικά

1 κιλό χταπόδι

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι ξύδι

1 κ. γλυκού ρίγανη

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό και το βράζουμε για μιάμιση ώρα. Όταν βράσει καλά, το βγάζουμε από τη φωτιά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σερβίρουμε αφού το έχουμε περιχύσει με ελαιόλαδο, ξύδι και έχουμε ρίξει ρίγανη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ| ΧΤΑΠΟΔΙ| ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ




MORE FOR YOU