Πεντανόστιμα κεφετδάκια τόνου με ρικότα

Θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο.

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Τα κεφτεδάκια τόνου είναι το τέλειο ορεκτικό για τους καλεσμένους σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

Υλικά

320 γραμμάρια τόνο σε λάδι

350 γραμμάρια ρικότα

1 κ. σούπας τριμμένη φρυγανιά

1 αυγό

Μαϊντανό

Αλάτι

Ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον τόνο αφού τον έχουμε στραγγίξει, την ρικότα, το μαϊντανό, το αυγό και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγη φρυγανιά και στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Όταν τελειώσουμε τοποθετούμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου δέκα λεπτά.



Tags: ΤΟΝΟΣ| ΡΙΚΟΤΑ| ΦΡΥΓΑΝΙΑ| ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ




MORE FOR YOU