Πεντανόστιμες φλογέρες με φέτα και λιαστή ντομάτα

Μία νόστιμη συνταγή που θα σας ανοίξει την όρεξη

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Φτιάχνουμε το πιο νόστιμο ορεκτικό για τους καλεσμένους μας. Θα καταπλήξετε και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Υλικά

20 φύλλα σπρινγκ ρολ

500γρ. φέτα

 ½φλιτζ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι χτυπημένη με 1 κουταλιά νερό για το κλείσιμο του φύλλου.

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε λίγο από το μείγμα πάνω στο φύλλο, τυλίγουμε σε ρολάκι και το κλείνουμε με το μείγμα από νερό κι αλεύρι. Το κάνουμε με όλα τα φύλα μέχρι να τελειώσει το μίγμα. Τηγανίζουμε τις φλογέρες στο ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν από το λάδι. 

Tags: ΦΕΤΑ| ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΟΜΑΤΕΣ| FINGER FOOD




MORE FOR YOU