Πεντανόστιμο ψαρονέφρι με γιαούρτι και μουστάρδα

Μία ιδιαίτερη συνταγή που όλοι πρέπει να δοκιμάσετε.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Σίγουρα το ψαρονέφρι το έχετε όλοι δοκιμάσει έστω μια φορά στη ζωή σας. Τη σημερινή όμως συνταγή λίγοι την έχουν φτιάξει ή έστω δοκιμάσει. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να τη μαγειρέψετε και να καταπλήξετε συγγενείς και φίλους.

Υλικά

800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες

250 γρ. γιαούρτι

4 κ. γλυκού μουστάρδα

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε χοντρές φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο λάδι. Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το κάθε κομμάτι κρέατος με μουστάρδα και λίγο γιαούρτι. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. 



Tags: ΚΡΕΑΣ| ΓΙΑΟΥΡΤΙ| ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ| ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ




MORE FOR YOU