Σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη παντζαροσαλάτα

Ο ιδανικός μεζές για τους καλεσμένους σας.

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Η παντζαροσαλάτα, είναι ένας πικάντικος και νόστιμος μεζές για να συνοδεύσετε γευστικά τα αγαπημένα σας πιάτα.

Υλικά

1 κιλό παντζάρια

300 γρ. γιαούρτι

300 γρ. μαγιονέζα

4 σκελίδες σκόρδο

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 κ. σούπας ξύδι

Αλάτι

Εκτέλεση 

Βράζουμε τα παντζάρια και όταν είναι έτοιμα τα λιώνουμε. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ξύδι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα παντζάρια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα και σερβίρουμε.



Tags: ΓΙΑΟΥΡΤΙ| ΞΥΔΙ| ΣΚΟΡΔΟ| ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ| ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ




MORE FOR YOU