Σήμερα φτιάχνουμε σολομό με την πιο νόστιμη κρούστα

Η σημερινή συνταγή θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Εάν αποφασίσετε να μαγειρέψετε τη σημερινή συνταγή θα εκπλαγείτε ευχάριστα γιατί είναι πεντανόστιμη. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Υλικά

4 φιλέτα φρέσκου σολομού

100 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά

1 κουταλιά του μαϊντανού

2 κλαδάκια δεντρολίβανου

Σκόνη σκόρδου

Μισή φλούδα λεμονιού τριμμένη

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το δεντρολίβανο και το μαϊντανό και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το σκόρδο, τη φλούδα λεμονιού, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά και πανάρουμε τα φιλέτα σολομού. Μόλις είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.



Tags: ΛΕΜΟΝΙ| ΣΟΛΟΜΟΣ| ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ




MORE FOR YOU