Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με λευκό κρασί

Μια συνταγή τόσο νόστιμη που δεν θα θέλετε να τελειώσει.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Εάν δοκιμάσετε να φτιάξετε τη σημερινή συνταγή θα είναι έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά, γιατί είναι πανεύκολη αλλά και πολλή νόστιμη.

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες

200 ml λευκό κρασί

1 σκελίδα σκόρδο

2 κουταλιές της σούπας άλευρο

2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι

1 κουταλιά  μαϊντανό

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το μαϊντανό και το σκόρδο και τις σοτάρουμε για 2 λεπτά γυρίζοντας την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το σκόρδο και σερβίρουμε.



Tags: ΚΡΕΑΣ| ΣΚΟΡΔΟ| ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ| ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ




MORE FOR YOU