Πεντανόστιμο σπανάκι στο φούρνο με μπεσαμέλ και τυρί

Είναι νόστιμο και πολύ εύκολο.

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Το σπανάκι στο φούρνο με μπεσαμέλ και τυρί είναι ένα πιάτο πολύ εύκολο αλλά και πολύ νόστιμο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Υλικά

1 κιλό σπανάκι

100 γραμμάρια βούτυρο

80 γραμμάρια παρμεζάνα

100 ml μπεσαμέλ

Μοσχοκάρυδο για γεύση

Αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με νερό και το βράζουμε για λίγα λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το στραγγίζουμε και το βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο. Το σοτάρουμε για λίγα λεπτά για να πάρει γεύση. Παίρνουμε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση μπεσαμέλ από το σπανάκι, στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, το μοσχοκάρυδο και τελειώνουμε με τη μπεσαμέλ. Μαγειρεύουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

 



Tags: ΣΠΑΝΑΚΙ| ΛΑΧΑΝΙΚΑ| ΜΠΕΣΑΜΕΛ




MORE FOR YOU