Μπισκότα με τζίντζερ και κανέλα χωρίς ζάχαρη

Και ποιος δεν έχει αδυναμία στα μπισκότα;

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Είναι εύκολα, λαχταριστά και με λίγες θερμίδες. Και αν τα φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας θα γίνουν ακόμα πιο νόστιμα. 

Υλικά

Ένα φλιτζάνι αλεύρι φαγόπυρου

6 κουταλιές της σούπας νερό

 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα,

Μισό φλιτζάνι πολτό μήλου

Μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη,

Μισό κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη,

Μια-δυο κουταλιές της σούπας γλυκαντικό

Παρασκευή

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 ° C. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά και στη συνέχεια προσθέστε τον πολτό μήλου και το νερό και συνεχίστε το ανακάτεμα. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές, σχηματίζετε μικρές μπάλες χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια και τις τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλά. Ψήνετε για περίπου 13 λεπτά. 

Tags: ΓΛΥΚΑ| ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ| LIGHT & HEALTHY| ΚΕΙΚ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ| ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

MORE FOR YOU


Best of internet