Σήμερα φτιάχνουμε μηλόπιτα με χαμηλά λιπαρά

Ένα γλυκό που λιώνει στο στόμα.

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Νόστιμο, μαλακό και απολαυστικό. Το σημερινό γλυκό μπορείτε να το απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας είτε κρύο από το ψυγείο είτε ζεστό. Ας δούμε τη συνταγή για τη μηλόπιτα με χαμηλά λιπαρά. 

Υλικά 

170 γραμμάρια ζάχαρης

900 γραμμάρια μήλα

200 γραμμάρια γάλα

220 γραμμάρια αλεύρι

3 αυγά

Μισό φακελάκια μαγιά

Μισό φακελάκι βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση 

Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε τα μήλα και στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπόλ με λίγο χυμό λεμονιού για να μην κιτρινίσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα, τη βανίλια και τη μαγιά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα και ανακατεύουμε απαλά. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα στρογγυλό ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου  50 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Tags: ΓΛΥΚΑ| ΜΗΛΑ| ΒΑΝΙΛΙΑ| ΜΗΛΟΠΙΤΑ




MORE FOR YOU