Φτιάχνουμε cheesecake με 3 υλικά...από την Ιαπωνία

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Σήμερα ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και ταξιδεύουμε στην Ιαπωνία. Και αυτό γιατί μαγειρεύουμε το πιο νόστιμο και διαφορετικό cheesecake.

Υλικά

 3 αυγά

120 γραμμάρια τυρί κρέμα

120 γραμμάρια λευκής σοκολάτας

Εκτέλεση

Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και αφήνουμε τα τελευταία στο ψυγείο για να κρυώσουν. Στη συνέχεια λειώνουμε τη σοκολάτα μέχρι να γίνει μια κρέμα. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνει μαρέγκα. Ενώνουμε τα ασπράδια μαζί με τη σοκολάτα, τους κρόκους αφού τους έχουμε χτυπήσει και το τυρί. Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί για κέικ και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά στους 170 βαθμούς και στη συνέχεια για άλλα 15 λεπτά στους 160 βαθμούς. Μόλις είναι έτοιμο το cheesecake το αφήνουμε στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά.



Tags: ΓΛΥΚΑ| ΖΑΧΑΡΗ| ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ| CHEESECAKE




MORE FOR YOU