Κοτόπουλο κατσιατόρε

Γευστικό κοτόπουλο με πολλά μυρωδικά.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά για 4 άτομα: 8 μπουτάκια κοτόπουλο 2 φλιτζάνια ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 250 γρ. μανιτάρια κομμένα στη μέση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο στη μέση και σε φέτες 1 φύλλο δάφνη 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 1 κ.σ αλεύρι 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Λίγο αλεύρι

Διαδιακασία: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ρίχνετε το κοτοόπουλο αλευρωμένο, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και τα ανακατεύετε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε την ντομάτα, το φύλλο δάφνη και το δενδρολίβανο. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει σκεπασμένο για 40 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.



Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ| ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ| ΤΟΜΑΤΕΣ




MORE FOR YOU