Ταλιατέλες με σάλτσα βότκας

Η σάλτσα βότκα πηγαίνει θαυμάσια με θαλασσινά, σολομό καπνιστό ή μη και με γαρίδες.

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά για 4 άτομα: 1 πακέτο ταλιατέλες 3 φλιτζάνια κόκκινη σάλτσα(που θα φτιάξετε μόνοι σας) 1 φλιτζάνι βότκα 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι Μαύρο πιπέρι

Διαδικασία: Σε ένα μεγάλο τηγανι σιγοβράζετε την κόκκινη σάλτσα με τη βότκα για 20 λεπτά, ανακατεύοντρτας συχνά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας και συνεχίζετε να σιγοβράζετε μέχρι η σάλτσα να δέσει. Βγάζετε το τηγάνι από το μάτι και ανακατεύετε μέσα την παρμεζάνα και το αλατοπίπερο. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση. Σερβίρετε με τις ταλιατέλες, που έχετε βράσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 



Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΖΥΜΑΡΙΚΑ| ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ| ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ| ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ| ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΤΚΑΣ




MORE FOR YOU