Τάρτα με ρύζι, σπανάκι και φέτα

Εύκολη και γρήγορη τάρτα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Εύκολη και γρήγορη τάρτα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. 

Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας 1/2 κιλό κατεψυγμένο σπανάκι 2 φλιτζ. τριμμένη φέτα 4 αυγά 1 πακέτο ρύζι 1/2 φλιτζ. πικάντικη σάλτσα 10 ντοματίνια 1/2 ματσάκι άνηθο Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο Αλεύρι για τη φόρμα της τάρτας

Διαδικασία: Λαδώνετε και αλευρώνετε τη φόρμα της τάρτας και απλώνετε το φύλλο της σφολιάτας. Ψιλοκόβετε τον άνηθο και ξεπαγώνετε το σπανάκι (στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στη μεγαλύτερη ένταση). Ανακατεύετε το σπανάκι με τη φέτα, τα αυγά, τον άνηθο, το ρύζι, τη σάλτσα και αλατοπιπερώνετε. Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση. Αδειάζετε το μείγμα στην τάρτα και βάζετε επάνω τα μισά ντοματίνια. Τοποθετείτε την τάρτα στη χαμηλότερη σχάρα του φούρνου και τη ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Σερβίρετε με σαλατικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΣΠΑΝΑΚΙ| ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ| ΤΑΡΤΑ| ΡΥΖΙ & ΠΑΤΑΤΕΣ




MORE FOR YOU