Πιλάφι με φιλέτο από μπούτια κοτόπουλου

Aπ'τα αγαπημένα μας!

Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014 Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014
Υλικά για 4 άτομα: 12 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου 8 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια σε φέτες 30 ml λευκό ξηρό κρασί 1/2 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. κύμινο 16 πράσινες ελιές 2 ντομάτες ψιλοκομμένες Αλάτι Πιπέρι 200 γρ. ρύζι

Διαδικασία: Σε μια βαθιά κτσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το αφήνετε να γυαλίσει λίγο και σβήνετε με κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνετε τα μπαχαρικά, τις ελιές, τη ντομάτα, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε νερό μέχρι να σκεπάσει τα φιλέτα και αφήνετε να βράσουν για 30 λεπτά. Προσθέτετε το ρύζι και αν δεν είναι αρκετό το υγρό στην κατσαρόλα συμπληρώνετε με νερό μέχρι να καλύψει το φαγητό. Αφήνετε για πέντε λεπτά και αποσύερετε το φαγητό από τη φωτιά. Ανοίγετε το καπάκι και σκεπάζετε την κατσαρόλα με μια βαμβακερή πετσέτα για 10 λεπτά για να τραβήξει τα υγρά και σερβίρετε με μια ντοματοσαλάτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  


Tags: ΣΥΝΤΑΓΗ| ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ| ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ| ΠΙΛΑΦΙ| ΡΥΖΙ & ΠΑΤΑΤΕΣ




MORE FOR YOU